Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej dysponuje 5 rożnymi salami szoleniowo-konferecyjnymi.
Osoby zainteresowane skorzystaniem z zaplecza biznesowego Instytutu mają do wyboru następujące rodzaje sal: Sala Ambiente, Sala Dialog, Sala Gabinetowa, Sala Lustrzana i Sala Varsovia.
Największa z nich, czyli Sala Ambiente jest salą najbardziej pojemną, gdyż może pomieścić 84 gości. Instytut dysponuje także salami o bardziej kameralnym charakterze i mniejszych rozmiarach. Przykładem może być Sala Lustrzana, która posiada zaledwie 12 miejsc siedzących.
Każde z pomieszczeń wyposażono w nowoczesny sprzęt niezbędny przy przeprowadzaniu tego typu spotkań (projektor, ekran, nagłośnienie, flipchart, dostęp do Internetu).
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej to samodzielna placówka o charakterze naukowo-badawczym. Posiada 60-letnie doświadczenie w analizowaniu procesów ekonomiczno-produkcyjnych polskiego rolnictwa i gospodarki żywnościowej.
Instytut współpracuje z wieloma ośrodkami naukowymi w kraju i za granicą. Uczestniczy też w wielu międzynarodowych programach badawczych. Jest instytucją otwartą na współpracę ze wszystkimi środowiskami naukowymi i gospodarczymi. Doświadczenie i dorobek naukowy Instytutu to gwarancja najwyższej jakości współpracy.
Opisana wyżej działalność nie byłaby jednak możliwa bez dostepności wysokiej klasy zaplecza konferencyjnego jakim dysponuje Instytut. Posiada on 5 w pełni wyposażonych sal, gwarantujących przeprowadzanie spotkań na światowym poziomie.
Obiekty w okolicy
Opinie
Aktualnie brak opinii dla tego obiektu. Bądź pierwszy, dodaj opinię!
Dodaj opinie
Wyznacz trasę