Dwanaście lat doświadczenia w branży, ukończony kierunek zarządzania w turystyce i hotelarstwie na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu, członkostwo w prestiżowym, międzynarodowym zrzeszeniu konsjeży Les Clefs D'or (Złote Klucze) - oto skrót kompetencji Michała Borowiaka, szefa zespołu konsjeży w Hotelu Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw.
Konsjerż to zawód wymagający nie tylko kompleksowej i wielowymiarowej opieki nad gościem w hotelu, organizacji czasu, spełniania życzeń, udzielania wskazówek i pomocy w planowaniu podróży. To także realizacja najbardziej nietypowych próśb, co możliwe jest dzięki szerokiej sieci międzynarodowych powiązań i kontaktów. To doświadczony konsjerż luksusowego hotelu zaaranżuje przelot prywatnym samolotem na spotkanie w innym mieście, odnajdzie członka dalekiej rodziny, dostarczy kwiaty ukochanej przebywającej na drugiej półkuli lub zdobędzie trudno dostępne bilety do wiedeńskiej opery.
Michał Borowiak jest konsjerżem z powołania – od zawsze wśród swoich prywatnych zainteresowań wymieniał planowanie podróży od A do Z. Pasjonuje go także poznawanie nowych kultur i egzotycznych kulinariów, dlatego też ceni bliższe i dalsze wycieczki, podczas których może poznać nowych ludzi i ich obyczaje. 12-letnie doświadczenie zawodowe oraz przynależnść do międzynarodowego zrzeszenia Les Clefs d’Or, pozowliło mu objąć stanowisko szefa zespołu konsjerży w renomowanym Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw .Michał Borowiak oficjalnie stał się twarzą hotelu oraz jego wizytówką.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Hotel Wyspiański to trzygwiazdkowy hotel położony w samym centrum Krakowa, zaledwie 500 m od krakowskiego Rynku Głównego. Poznaj go bliżej!
Września to urokliwe miasteczko położone około 50 kilometrów od Poznania. Sprawdź, gdzie zorganizować konferencję w tej części Polski.
Dwór pod Kasztanowcami to prawdziwa gratka dla osób, które szukają klimatycznego miejsca na organizację spotkań firmowych i imprez okolicznościowych.